Наша історія

Етно-ресторан "Козачок" звучить гордо! І ось  чому! За 11 років існування бренда ми зібрали  такі цікаві числа:

 

кілометра домашньої ковбаски 
було з'їдено гостями
літрів домашнього кваса 
розлито по запітнілим бокалам 
пиріжків виліплено 
ніжними руками шеф-поваров 
весілля було проведено  
в етно-рестораціях "Козачок"
кілограм риби
було приготовано на вугіллі
банки соління
було з'їдено із задоволенням  
порцій баноша 
було приготовано з любов'ю для гостів 
вареників з м'ясом 
виліпили шеф-повара 
порцій млинців з маком 
з'їли з чаєм рідні гості 

літрів борщика з пампушками етно- 
ресторація "Козачок" зварила за весь час. 

 

Р.S. І це тільки початок...:)